среда, 7 марта 2012 г.

8 martie



Suntem în preajma zilei de 8 Martie şi cel mai frumos anotimp.
Încălziţi fiind de soarele devin al primăverii, aduc mult stimate, doamne cele mai frumoase, cele mai calde, cele mai curate, cele mai sincere urări de bine şi toate florile pămîntului.
Frumuseţe, dragoste, sinceritate, respect şi rafinament- aceste flori ale omeniei să vă însoţească oriunde şi oricînd. 
Luminate de înţelepciune să aveţi parte de şoapte de dor şi drag, să fiţi mereu model de corectitudine profesională. Mai vin către Dumneavoastră cu încă un gînd ce înseamnă încă un plus de respect. Bucuraţivă, căci numai bucuriile sînt tămăduitoare şi numai bucuria pe care o aducem altora, ea se întoarce la noi şi mai vie;
S-o facem prin fapte nu prin timp. Toate gîndurile bune vi le aduc într-un buchet mare de viorele. Sănătate, împliniri şi tot farmecul veţii alături de cei dragi.









8 Martie!


Traditia celebrarii femeii dateaza inca din vremea grecilor. Pe atunci, inclusiv maretii zei din Olimp aveau o zi in care sarbatoreau pe zeita Rhea, zeita-mama a tuturor, asociata deseori cu pamantul.
            Astfel, odata cu ei si pamantenii sarbatoreau femeia-mama, creatoarea tuturor fiintelor vii si simbol al renasterii perpetue. Astazi, ziua de 8 martie celebreaza femeia la toate varstele, zambetul, gingasia, generozitatea si daruirea ei.