среда, 26 июня 2013 г.

Cum sa alegi corect ochelarii de vedere.


Ai nevoie de ochelari de vedere si nu stii cum sa ii alegi sau ce ti se potriveste?In urmatorul articol vom incerca sa va dam citeva sfaturi

Multi dintre noi obisnuim sa deschidem  internetul pentru a ne informa despre cum sa ne imbunatatim vederea in mod natural, numai ca deseori sfaturile referitoare la ochelarii de vedere si despre cum sa ii alegem pe cei potriviti sunt putin eronate.
Pentru a sti ce tip de ochelari se potrivesc, mai intai trebuie sa incepem cu consultatia  unui specialist de preferinta la o clinica specializata pentru a stabili dioptriile exacte. Dar specialistul in mod obligatoriu va tine cont de multi alti factori pentru  a evita ulterioarele complicatii vizuale si a oferi un confort maxim pacientului.
Si totusi ce tipuri de ochelari trebuie sa alegi? Progresivi, antireflex, din sticla sau plastic?
Ochelari cu lentile de sticla (minerale)                                                                                                  Acest tip de lentile sunt cele mai folosite fiind rezistente si usor de intretinut .In general, putem alege  lentilele din sticla atunci cand avem dioptriile mici sau alegem preturile  scazute .
Ochelari de vedere cu lentilele de plastic (organice)                                                               Sunt  indicati in special copiilor micuti findca ei sunt usori si nu au presiune asupra nasucului .Sunt rezistente, usoare, se pot curata usor si au un pret accesibil.
Ochelari de vedere cu lentile heliomate?                                                                                              Lentilele heliomate sunt de ultima generatie.Sunt indicate in special conducatorilor auto  deoarece elimina starea de oboseala pe timp de zi si de noapte.
Ochelarii fac parte din viata noastra  deoarece pe parcursul anilor au devenit un accesoriu vestimentar nelipsit din garderoba tinerilor.
Insa nu trebuie uitat faptul ca: daca porti ochelari un aspect important il are forma fetei.
Fata ovala:se potrivesc toate tipurile de rame.
Fata oval lung:pentru a echilibra lungimea fetei pute-ti opta pentru ramele putin mai late.
Fata rotunda:se potrivesc ramele dreptunghiulare  si ovale delicate preferabil de evitat ochelarii cu rama rotunda deoarece scoate in evidenta forma fetei.
Fata patrata. se potrives ochelarii cu rame delicate, ovale si dreptunghiulare.De evitat ochelarii cu rame patrate


Dacă eşti în căutarea modelului perfect, Oftalmocorrect  îţi recomandă ochelari fashion cu lentile durificate, antireflex ,heliomate si plus la asta iti garanteaza si un control medical la cel mai inalt nivel. Dispunem de ochelari ramele carora au o structura foarte solida iar bratele se aleg de purtator avind o paleta de culori si modele variate. Profita incepind de azi sa ai o vedere perfecta impreuna cu OtalmoCorrect !

Комментариев нет:

Отправить комментарий