среда, 26 июня 2013 г.

Boli ginecologice si simptomele lor

Ginecologia este o stiinta despre sanatatea femeilor, ce studiază activitatea normală a corpului feminin, boli ginecologice, care sunt asociate cu caracteristicile organismului la diferite stadii de dezvoltare. Un loc aparte în ginecologie îl are prevenirea și tratamentul diferitelor boli ginecologice.
Medicii ginecologi se ocupă cu diagnosticul, consilierea și tratamentul bolilor care afectează femeile. Ginecologul oferă o gamă diferită de servicii: diverse metode de laborator ale corpului feminin, tratamentul bolilor infecțioase și inflamatorii, tratamentul menopauzei, tulburări menstruale, si multe altele.
In ziua de azi fiecare a doua femeie sufera de pe urma acestor boli iar 10 - 15% din femei sunt identificate cu boli ginecologice severe. În ciuda acestui fapt, femeile, ca o regulă, nu  au anumite simptome ale bolilor ginecologice și se consideră a fi perfect sănătose.
Bolile ginecologice pot fi împărțite în trei grupe:
-           boli inflamatorii ale organelor genitale feminine
-           boli cauzate de tulburări ale sistemului endocrin
-           boli hiperplastice, degenerative și neoplazice ale sferei sexuale.

 Boli ginecologice inflamatorii:

-           pyoinflammatory (colpita, vulvavaginita, vulvita, endometrita, anexita, etc.)
-          boli cu transmitere sexuala (gonoreea, trihomoniaza, candidoză)
-           boli virale (herpes genital, infecții papiloma virus uman)

Boli ginecologice cauzate de tulburări endocrine:   

Tulburările sistemului endocrin al organismului duce la patologii de pubertate (pubertate precoce sau intarziata, tulburari ale ciclului menstrual, dezvoltarea anormala a organelor genitale). Aceasta include, de asemenea, boli ginecologice, cum ar fi tulburari menstruale (sindromul premenstrual, amenoree, tuberculoza), lipsa de ovulatie, hemoragii uterine, etc

Boli ginecologice, degenerative, tumorale:

Acest grup de boli ginecologice include boli grave cum ar fi: tumori benigne și maligne ale organelor genitale ( eroziunea, displazie, polipi, etc).
 O atenție deosebită trebuie de acordat fetitelor mici cu virsta cuprinsa intre 4- 5 anisori deoarece o maladie netratata la timp duce la declansarea unor probleme mai severe.Si este greșită conceptia,că la copiii mici nu pot aparea probleme ginecologige deoarece nu intretin relatii sexuale. De cele mai multe ori fetitele care sufera de pielonefrita se lupta si cu bolile inflamatorii ale organelor genitale, infecții, cistita, etc. Daca observati ca copilul dumneavoastra are usturimi, mincarimi in zonele intime consultati un medic nefrolog sau ginecolog pentru a stabili un diagnostic corect și un tratament rațional care va păstra starea de sănătate și a preveni problemele pe viitor.

Bolile ginecologice si simptomele lor

 Toate bolile ginecologice sunt însoțite de simptome specifice cum ar fi secretia anormala, tulburări menstruale, durere in timpul actului sexual, etc .Numai un medic ginecolog poate evalua în mod corespunzător stări fiziologice și patologice, de a diagnostica corect problemele si simptomele lor, găsind un tratament adecvat. 
Prima consultatie la un medic ginecolog  trebuie facuta la virsta de 15 -16 ani , mai ales în cazul în care fata nu a avut inca prima menstruatie.  Vizita este necesară si în cazul în care ați început  sau intenționati să începeti relatiile sexuale. Daca nu sunt tratate la timp bolile ginecologice pot duce la infertilitate, sarcina extrauterina sau nastere prematura, care poate afecta în mod negativ atât sănătatea mamei cit și a copilului.
În cadrul clinicii multispecializate OftalmoCorrect  ve-ti beneficia de o consultatie completa de un diagnostic sigur si un tratament corespunzator unde medicii  specialisti vă asigura:
-          prima consultatie urgentă și corectă a unui ginecolog
-          vindecare bolilor ginecologice
-          efectuarea operațiunii de întreținere a sarcinii
Tratamentul se efectuează în departamentul de ginecologie, folosind cele mai moderne echipamente, metode eficiente de tratament si prevenire a bolilor

Beneficiile ginecologice la OftalmoCorrect

-          detinem ginecologi de inalta calificare, cu experienta
-          metode moderne de diagnostic și tratament
-          tratamentul bolilor ginecologice, fără spitalizare, ambulatoriu
-          ore convenabile de lucru, de zi cu zi, de la 9 la 18


Femeia moderna are grija de ea si sanatatea ei stiind ca trebuie sa fie frumoasa pentru ea si pentru cei din jur.

Комментариев нет:

Отправить комментарий