среда, 26 июня 2013 г.

Chirurgia ochiului.

                                                                                                                                    Aplicarea tehnicilor moderne in chirurgia oculara permit a corecta rapid defectele de vedere
Aproape 25.000 oameni din toata lumea se pling de probleme oculare.
Din păcate, numărul bolilor de ochi, cum ar fi cataracta, glaucoma, problemele de  retina, keratoconul, miopia sunt probleme oculare  în creștere din an in an.
Ca urmare chirurgia oculara devine tot mai populara deoarece tehnologiile medicale ofera pacientilor cu dificiente vizuale noi  posibilitati accesibile şi eficiente.
Investigatiile contemporane permit specialistilor examinarea minutioasa si profunda a afectiunilor oculare, care pana in prezent nu au fost diagnosticate. Tehnicile moderne si cerintele sporite a interventiilor oculare au optat pentru rezultate prezise, netraumatice care garanteaza recuperarea organului visual in timp scurt. Operatiile sunt nedureroase fara restrictii vizuale oferind confort pacientului si incadrarea in societate.

Chirurgia oculara include:

-         Chirurgia laser cu Eximer  
-         Chirurgia stabismului
-         Chirurgia cataractei
-         Chirurgie pentru tratarea bolilor retiniene
-         Chirurgia glaucomului
-         Interventii de implantare a lentilelor fachice
-         Chirurgie pentru tratarea Keratocunului
-         Intervenții pe pleoape si conjunctiva (pterigion, chist, xantilasma, papiloame…)
-         Chirurgia tumorilor extra şi intraoculare
-         Chirurgie oculară plastică şi estetică
Astăzi, chirurgia este utilizata nu numai pentru indicații medicale de urgență, dar de obicei, în scopul de a corecta și îmbunătăți calitatea vieții.
Inevitabil succesul unei eventuale chirurgii sunt examinarile minutioase si precise. Aceasta este o condiție pentru orice tratament eficient.
Clinica OftalmoCorrect activeaza pe piata Republicii Moldova deja de 9 ani, in calitate de Centru specializat in probleme oftalmologice fiind dotata cu cele mai performante aparate. Specialistii OftalmoCorrect  sunt profesionisti in evaluarea, diagnosticul și tratamentul  bolilor de ochi, a problemelor aferente vazului pentru pacienti de toate varstele.
Astazi, in cadrul Clinicii datorita examinarilor calitative sunt tratate  diverse boli oculare. Interventiile chirurgicale sunt efectuate la microscop si alt echipament specific cu grad ridicat de precizie și rezoluție, ce piermite specialistilor aplicarea metodelor moderne de chirurgie fiind  efectuate pentru prima data  in Republica Moldova.
Testele de diagnostic  se realizeaza la aparate noi (Refractometru, Tonemetru non-contact,etc.), care evaluiaza cele mai complicate stari si anomalii vizuale.

In acest sens specialiștii determina mai multi parametri: acuitatea vizuală, presiunea intraoculară, câmpul de vedere, topografia corneeana, pahimetria, ecografia oculara, etc.
Toate aceste  îngrijiri si masuratori, permit monitorizarea pacientilor in dinamica, pentru eficacitatea tratamentului si evaluarea lui.
La Clinica se efectueaza chirurgia pentru corectia defectelor perioculare (si faciale) fara cicatrici, durere, singerare prin radiochirurgie. Chirurgia si tratarea Keratoconului, cheratitelor, chirurgia pteregionului fara recidivare, plastia oculara.
Experiența practică a specialistilor este de mai bine de 20-25 ani, principala sarcina fiind protejarea pacientilor de eventualele riscuri si optimizarea recuperarii vizuale.
Ca  urmare de  asistenta medicala calitativa sau bucurat sute de  pacienti tratati si operati cu succes.

Clinica mereu creste si se dezvolta oferind pacientilor sai noi posibilitati de tratamente moderne a problemelor oculare. In curand pacientii cu mari deficiente in miopie vor beneficia de  noi metode chirurgicale.

                                         Noi  va oferim lumina ochilor!





Комментариев нет:

Отправить комментарий