среда, 26 июня 2013 г.

Afectiunile dermatologice si tratarea lor Dermatologie – bolile de piele

O ramura destul de importanta a medicinei se numeste "dermatologie", care la rindul ei se ocupă cu studiul și tratamentul diferitelor boli de piele. Bolile dermatologice includ o gama destul de larga care afecteaza pielea, ea fiind un organ foarte important, care este implicat în transferul de căldură, este responsabil pentru îndepărtarea apei și a deșeurilor nocive avind o funcție de protecție împotriva bacteriilor și daunelor umane.
De ce e nevoie la  timp sa se trateze bolile de piele
Este important să înțelegem ca pielea este o oglinda a corpului uman, protejându-l de microbi ce cauzeaza multe probleme de sanatate.În cazul în care persoana simte mâncărime, durere, senzație de arsură, atunci ceva nu este in regula si se poate vorbi despre problemele legate de organele interne sau infiltrare de infectii. Prin urmare, este important să nu se întârzie diagnosticul și tratamentul, care vor fi efectuate de către experții noștri eficient și prompt.
In afara de problemele genetice in fiecare zi pielea este expusa la o serie de pericole din mediu iar  gravitatea bolilor de piele poate fi diferita, de la boli de piele minore la cele care pot pune in pericol viata unei persoane. Tipul bolilor de piele va ajuta la determinarea cauzei probabile si la adoptarea celui mai bun tratament.
Diagnosticarea
Este importanta diagnosticarea corecta fiindca orice afectiune netratata,se agreaveaza si poate afecta echilibrul emotional.  Diagnosticul bolilor de piele presupune efectuarea unui control general pentru a stabili daca suferim sau nu de o maladie.În timpul examinării, medicul dermatolog va atrage atenția asupra stării generale a pielii pacientului si patologia ei, caracteristicile lor și severitatea. Dupa efectuarea unui examen amanuntit de catre specialisti nostri : endocrinolog,gastrolog,chirurg se poate afla diagnosticul final.
Orice boala de piele este o manifestare a altor tulburari grave a organismului.Din acest motiv, diagnosticul se face pe baza unui studiu și rezultate, obiectivul principal fiind confirmarea bolii și determinarea cauzelor problemelor care ulterior poate sa apara . O astfel de abordare sistematică, este practicata în centrul OftalmoCorrect .
Tratamentul bolilor de piele
Până în prezent medicii dermatologi au învățat să facă față chiar și cu bolile de piele care  nu se puteau trata. Acum, acesta este folosit în mod activ pentru terapie fizica, chirurgie (într-o situație în care metodele conservatoare nu aduc rezultatul așteptat). In continuare, veti gasi cele mai comune afectiuni dermatologice pe care medicii de la clinica OftalmoCorrect le trateaza: Alopecia (chelia), Candidoza,  Crapaturi ale pielii, Degeraturi,Furunculoza, Herpesul , Matreata Micoze, Negi, Pistrui, Psoriazis, Seboreea , Urticariile,etc
Specialistii nostri abordeaza cele mai precoce metode cum ar fi: homeopatie, fizioterapie, refexoterapie, crioterapie,terapie laser, chirurgie laser, electrocauterizare, etc.
Clinica multispecializata OftalmoCorrect, Va invita pentru un examen dermatologic detaliat pentru a identifica afectiunea de care suferiti si elaborarea unui tratament personalizat.


Комментариев нет:

Отправить комментарий