понедельник, 22 июля 2013 г.

TRATEAZA FARA DURERE VEDEREA COPILULUI TAU

În prezent circa 45-50% din populație este afectată de miopie, avind dificultăţi de vedere la distanţă.
Medicii specialisti in acest caz recomanda trei metode de corectare a vederii:
1. ochelarii (dioptrii minus)
2. operațiile cu laser
3. lentile de contact
A treia
metoda este perfecta pentru a scapa de aceste probleme fara interventii chirurgicale si cel mai important fara durere.
Atit maturii cit si copii pot profita de aceste metode de tratare deoarece ne piermit obtinerea unui rezultat din prima zi.
Pentru a nu rata primele semne a miopiei sau a oricarei alte patologii oftalmologice este nevoie de efectuarea unui examen oftalmologic cel putin o data pe an.
 In nenumarate cazuri, pacienții trebuie să mai treacă citeva etape pina a fi siguri ca pot purta genul de lentile fiindca  la multi dintre pacienti se depistează defecte pe retină ce necesita mai intii tratate.
Cu ajutorul terapiei refrative CRT care consta in purtarea Lentilelor de Noapte cateva ore in timpul somnului, se remodeleaza bland corneea si acest lucru face ca ziua sa ai vederea clara, fara sa fii nevoit sa mai porti ochelari sau alte lentile de contact. 
Mai mult prin acest mod de tratament progresia miopiei e mult mai incetinita. 
Lentilele de Noapte in cazul persoanelor cu miopie este singura metoda de tratatament neinvaziva care poate incetini progresia miopiei.
 Incetarea purtarii acestor Lentile de Noapte duce la revenirea completa a ochiului la faza initiala adica inainte de inceperea purtarii acestora si nu in ultimul rind este unica metoda de tratament pentru copii.






1 комментарий:

  1. Black pyramid Hotel Las Vegas Online - ACbet planet win 365 planet win 365 우리카지노 마틴 우리카지노 마틴 starvegad starvegad 1021Get Sports Bet Sign Up Bonus - VIP Bet

    ОтветитьУдалить