четверг, 11 июля 2013 г.

Tratamentul astigmatismului


                             
Astigmatismul este o boala oculara un viciu de refractie in care puterea refractiva nu e aceeasi pe toate meridianele.
Tratamentul astigmatismului depinde de niste factori importanti cum ar fi virsta, activităţile şi ocupaţia, tratamentul este prescris, în mod obişnuit, cu ajutorul lentilelor de contact şi al ochelarilor de vedere.
Cum am mai spus corectia astigmatismului se realizeaza cu ajutorul lentilelor cilindrice sau sferocilindrice.Insa tratamentul se aplica doar dupa consultatia unui medic specialist care va poate recomanda sau prescrie acest gen de corectie.
Purtarea lentilelor de corecţie tratează astigmatismul prin anihilarea curburii inegale a corneei.
Ochelarii de vedere. Ochelari de vedere pot fi fauriti cu lentile speciale care sǎ recupereze forma inegală a ochiului. În plus, ochelarii de vedere mai pot corecta, erorile de refracție, precum miopia sau hipermetropia.
Lentilele de contact. Exista o mare varietate de lentile  disponibile pe piațǎ, ȋnsǎ pacientul trebuie sa se consulte cu un medic oftalmolog ȋnainte de a le utiliza.
Tratamentul chirurgical.O metodă des intilnita in corectarea astigmatismului este cea de a schimba forma corneei cu ajutorul refracţiei sau cu ajutorul  chirurgiei laser. Deşi există mai multe feluri de chirurgie refractivǎ, este bine ca medicul sǎ aleagǎ tehnica necesara, ȋn funcție de nevoile si analizele pacientului.
Keratotomia radialǎ este o procedurǎ invechita in corectarea astigmatismul. Ȋn urma keratotomiei, corneea ȋși recapǎtǎ incet funcția de a focaliza lumina pe retinǎ.
Insǎ in ziua aceaste metode sunt ȋnlocuite cu proceduri moderne cum ar fi lentilele de noapte care stopeaza, previn si totodata trateaza boala.
Aflaţi mai multe despre lentilele de noapte sau mai multe opţiuni personalizate care conferă ochiului o formă mai aproape de cea naturală şi ideală de la medicii specialisti care activeaza in cadrul clinicii OftalmoCorrect.
Acum cu ajutorul noilor aparate de ultima generatie dispune-ti de o consultative variata si rezultate imbunatatite.
Ai grija de ochii tai!



Комментариев нет:

Отправить комментарий